Most popular products

About us

Welcome to Online Pénztár Bolt webshop!

Let is buy cash register with discount!

About us
Cégünk 2012 óta tevékenykedik az irodatechnika területén, valamint nyomtatástechnikával és az ehhez kapcsolódó kellékek értékesítésével foglalkozik, amely tevékenységeket kibővítettük az online pénztárgépek forgalmazásával és szervizelésével.

Our scope, hogy a vásárlók igényeihez igazodva a lehető legkedvezőbb áron biztosítsunk megvételre online pénztárgépeket és azokhoz kapcsolódó széles körű szolgáltatásokat a vásárlás előtti tanácsadástól a pénztárgép kötelező éves felülvizsgálatán át az esetleges szervizmunkákig.

Az alábbi tevékenységekkel, szolgáltatásokkal állunk az Önök rendelkezésére:

INGYENES VÁSÁRLÁS ELŐTTI TANÁCSADÁS

ONLINE CASH REGISTER TRADE

ONLINE CASH REGISTER ACTIVATION

ONLINE PÉNZTÁRGÉP KARBANTARTÁS, JAVÍTÁS

ONLINE PÉNZTÁRGÉPEK ÉVES KÖTELEZŐ FELÜLVIZSGÁLATA

ONLINE PÉNZTÁRGÉPEK FUNKCIÓ ÁTPROGRAMOZÁSA, BEÁLLÍTÁSA

CASH REGISTER SUPPLY (EX: PAPER ROLL)

CASH REGISTER USER TRAINING

Cégünk a 48/2013. (XI. 15.) NGM rendelet előírásainak megfelelően – a NAV által – nyilvántartásba vett forgalmazó és szerviz. Nálunk csak megbízható, a mindenkori jogszabályi előírásoknak megfelelő online pénztárgépek vásárolhatóak meg!

Az üzletünkben akár személyesen meg tudja tekinteni a forgalmazott pénztárgép típusokat, amelyeket a vásárlás előtt akár ki is tud próbálni.

Why should you come to us?

Ha Önnek fontos, hogy minél kedvezőbb áron jusson jó minőségű pénztárgéphez, fontos a megbízhatóság, a szakszerűség, a vásárlóbarát kiszolgálás, és a rugalmasság, válasszon minket!


Where you can find us?

On the web https://www.onlinepenztarbolt.hu , personaly in our store in Budapest city center, like 3 minutes distance from Nyugati pályaudvartól, or WestEnd City shopping center, or Szent István .

Address: 1137 Budapest, Radnóti Miklós u. 14/a., entrance a Visegrádi u 24

Public transport: M3­as metró, 4­6­os villamos, 9-es busz, 76­os trolibusz.


Chose Us, Chose Online Pénztár Boltot!